goodwine — це місце, де смаки поєднуються з сенсами, а люди — з радістю. Тут живуть якісні вина, натуральні продукти та сервіс, у який закохуються.
Ми в пошуку амбасадора(-ки) якісного м’яса - людини, що:
- розкриє весь потенціал м’ясної вітрини для гостей;
- розкаже секрети найкращих способів приготування їжі;
- впевнено тримає ніж у руках і знає, який шмат підходить для повільного томлення, а який — для швидкого грилю.
У нас ти будеш працювати зі свіжим охолодженим м’ясом з усього світу: новозеландська ягнятина, американська мармурова яловичина, іспанська яловичина, французька органічна курка та птах, органічна українська курка, яловичина, фермерська перепілка, індичка, молочна телятина, баранина австрійської породи
Тобі до нас, якщо:
- Маєш досвід роботи у сфері гостинності або на аналогічній позиції;
- Маєш хороший рівень комунікативних навичок;
- Цінуєш командну роботу і вмієш підтримувати інших;
- Любиш порядок і помічаєш дрібниці;
- Фанат своєї справи - кайфуєш від того, що робиш;
- Вмієш працювати швидко і при цьому уважно;
- Захоплюєшся кулінарією.
Твої задачі:
- Консультація гостей у виборі кращого продукту;
- Викладка товарів, відстежування термінів придатності/ротація продукції;
- Допомога в прийманні та розміщенні продуктів на складі;
- Приготування фаршу за запитом гостя, нарізка стейків;
- Комплектування попередніх замовлень;
- Дотримання санітарних норм, НАССР.
Пропонуємо:
- Офіційне працевлаштування та соціальні гарантії;
- Сукупний дохід 34 000 - 45 000 грн (ставка + % від прибутку) залежить від фактичних результатів;
- Графік: 7:00–19:00, 8:00–20:00, 10:00–22:00 (12 годин зміна);
- Команду, яка підтримає і допоможе адаптуватись;
- Компенсація навчання та знижки на продукти/проєкти;
- Регулярні дегустації та екскурсії від кращих виробників країни;
- Програму підтримки психологічного здоров'я;
- Роботу з якісним, улюбленим продуктом;
- Простір для ініціатив і розвитку.
Відгукуйся — будемо знайомитися!