Катерина Левчук
Ви можете надіслати своє резюме або відео-CV на e-mail:
Моб: +380664811303 (доступний в Telegram)
Ви можете надіслати своє резюме або відео-CV на e-mail:
Моб: +380664811303 (доступний в Telegram)
Ми в пошуку людини, яка готова активно розвивати напрямок натуральних вин у нашому ресторані.
Сомельє що:
прагне розвитку (коли багаж знань і досвіду вимагає новизни);
легко знаходить спільну мову з будь-яким гостем — від новачка до винного експерта;
вміє просто та зрозуміло пояснювати складні терміни та концепції;
щиро вірить у натуральні вина й хоче з ними працювати.
В нашій команді ти будеш:
Здійснювати професійний продаж вина в магазині “Sabotage” для гостей ресторану;
Консультувати гостей ресторану «Mirali» щодо поєднання вина зі стравами;
Проводити дегустації вин для гостей ресторану;
Працювати з обліковими системами;
Проводити переоблік вина раз на три/чотири місяці;
Щотижня перевіряти залишки вина, яке продається по бокалах;
Оновлювати винну карту ресторану раз на три місяці (вина по бокалах);
Проводити презентацію вина для команди раз на три місяці — за оновленою винною картою;
Поповнювати винну колекцію ресторану цікавими та ексклюзивними зразками
Від тебе:
Знання процесу виробництва вина (сорти винограду, регіони, технології);
Вміння розрізняти ігристі, десертні, сухі, кріплені вина та розуміти їхні особливості;
Розвинені дегустаційні навички.
Що пропонуємо ми:
Офіційний дохід: • під час випробувального терміну — ставка 20 000 грн + % від маржі (вино по бокалах та по пляшках); • після — 35 000–40 000 грн (сукупний дохід: ставка + %);
Графік: 3 дні на тиждень (чт, пт, сб) з 16:30 до 22:00 + 4 додаткові години на тиждень для поточних завдань;
Команду професіоналів, закоханих у натуральне вино.
Можливо, саме ти станеш найкращим сомельє з натуральних вин? :)