Марина Гутевич

+380503150155

Ви можете надіслати своє резюме або відео-CV на e-mail:

hutevych.m@goodwine.ua

робота мрії - вакансії

Продавець/продавчиня-фасувальник відділу Сухофрукти goodwine

goodwine — це місце “смачного життя”, якісного сервісу та щасливих людей. Органічні, натуральні продукти та вина з усього світу.  

  • Ми в пошуках людини, що стане опорою відділу сухофруктів. 
  • Ти будеш закохувати гостей goodwine в сухофрукти та забезпечувати безперебійну роботу відділу 🙂

Ми очікуємо на тебе, якщо ти:

  • Маєш інтерес до культури споживання та поєднання продуктів;
  • Полюбляєш спілкуватись про їжу та витончені смаки;
  • Не боїшся викликів - і взмозі підібрати унікальний підхід до будь-якої ситуації;
  • Звертаєш увагу на деталі та відрізняєшся працьовитістю;
  • Поєднуєш в собі відкритість до комунікації та схильніть легко виконувати рутинні посидючі задачі;
  • Відповідально та скрупульозно ставишся до виконання задач;
  • Готовий(-а) до навчання та отримання великої кількості цікавої інформації.

Буде плюсом:

  • Досвід роботи у сфері хореки, сервісу, гастрономії або продажах;
  • Досвід на позиції продавець-консультант;
  • Базове орієнтування в системі НАССР.

Твої задачі:

  1. На локації Garage, вул. Межигірська, 82 (будні дні):
  • фасування товару в наші фірмові бокси, проклейка стікерів;
  • облік відвантаженої продукції та залишків;
  • завчасне замовлення витратних матеріалів.
  1. На локації goodwine, вул. Мечникова, 9 (вихідні):
  • консультування гостей goodwine щодо вибору сухофруктів;
  • поповнення залишків на полицях;
  • забезпечення безперебійної роботи відділу.

Пропонуємо:

  • Офіційне працевлаштування та соціальні гарантії;
  • Дохід: на випробувальний термін(3 міс) - 27 000 грн;
  • Можливість протягом року вийти на дохід 35 000 - 40 000 грн;
  • Графік поділяється на 2 локації:
  • Garage, вул. Межигірська, 82 (Поділ): 3 будніх дні, зміни по 9-10 годин (будь-який час);
  • goodwine, вул. Мечникова, 9 (Печерськ): вихідні дні, зміни по 10-12 годин у проміжку роботи магазину (з 8:00 до 22:00);
  • Дегустації, навчання та підтримку як обов'язкові складові роботи;
  • Згуртовану команду з позитивною атмосферою. 

Бачиш себе в цій ролі?

Надсилай резюме - будемо знайомитись!