Марина Гутевич

+380503150155

Ви можете надіслати своє резюме або відео-CV на e-mail:

hutevych.m@goodwine.ua

робота мрії - вакансії

Пекар-кондитер Bakehouse Garage (Межигірська, 82)

Bakehouse - це сертифікована органічна пекарня та кондитерська, де створюють хліб на заквасці тривалої ферментації, випічку та десерти за авторськими рецептами з натуральних складників.

Bakehouse Garage - це простір пекарні-кондитерки з власним виробництвом, кухнею та кав'ярнею.

Місце, що схиблене на якості, де головні - це смак, органіка, натуральна сировина, користь і люди.

Команда в пошуках Пекаря-кондитера для створення наших смаколиків з листкового тіста!

Запрошуємо долучитись людину, котра:

  • Може швидко пристосовуватись та навчатись новому;
  • Має бажання глибше зануритись у сферу кондитерки;
  • Впевнено ставить питання та готова говорити про свої помилки;
  • Вміє працювати у команді та знає свою цінність в ній;
  • Керується принципами чесності та відповідальності;
  • Має навички прагматичної далекоглядності, може передбачити та вирішити робочі питання;
  • Має базові знання про роботу з тістом, маслом,розуміє, що таке меренга;
  • Знає, як зробити заварний крем та закрутити круасан.

Бажано:

  • Досвід роботи від 1 року

Мінімальні очікування:

  • Знання санітарних норм та дотримання особистої гігієни;
  • Бажання працювати, вчитись та вдосконалювати свої знання/навички;
  • Слідкування за інноваціями, новинками на ринку;
  • Залученість в сферу (моніторинг успішних закладів, шефів).

Твоїми задачами будуть:

  • Робота з різними видами тіста, кремами, сиропами;
  • Виготовлення тістових заготовок;
  • Випічка та декорування виробів;
  • Видача замовлення вранці на вітрину(декорування, глазурування випічки).

Пропонуємо:

  • Офіційне працевлаштування та соціальні гарантії;
  • Погодинна оплата: на термін випробування - 128 грн/год та після - 138 грн/год;
  • Середній орієнтовний дохід - 27 000 грн (дохід за зміну ≈ 1500 грн);
  • Стабільний робочий графік: з 06:00 до 17:00, 3/3;
  • Локація: вул. Межигірська, 82(метро Тараса Шевченка);
  • Сучасне виробництво з новим обладнанням та величезними вікнами;
  • Підтримку та теплу атмосферу від досвідченої команди спеціалістів;
  • Доступ до бібліотеки професійних пекарських і кондитерських книжок;
  • Супер смачна і безкоштовна "штатка";
  • Робота з продуктом безкомпромісної якості.

Надсилай своє резюме та фото своїх виробів - будемо знайомитись!

Будемо знайомитись :)